Podkategorie
PERNÍČEK • ČOKOLÁDA • BROSKEV Farma: Finca FrailesOdrůda: CaturraZpracování: Yellow HoneyNadmořská výška: 1500 - 1600 m n m.Region/Oblast: Tarrazu Naše medově zpracovaná Costa Rica má perníčkové tělo, doplněné lehkou aciditkou. Kávu doporučujeme hlavně na espresso a nápoje z něj, přesto lze i při přípravě „na filtr“ vychutnat její ovocné, mírně...
PERNÍČEK • ČOKOLÁDA • BROSKEV Farma: Finca FrailesOdrůda: CaturraZpracování: Yellow HoneyNadmořská výška: 1500 - 1600 m n m.Region/Oblast: Tarrazu Naše medově zpracovaná Costa Rica má perníčkové tělo, doplněné lehkou aciditkou. Kávu doporučujeme hlavně na espresso a nápoje z něj, přesto lze i při přípravě „na filtr“ vychutnat její ovocné, mírně...
PERNÍČEK • ČOKOLÁDA • BROSKEV Farma: Finca FrailesOdrůda: CaturraZpracování: Yellow HoneyNadmořská výška: 1500 - 1600 m n m.Region/Oblast: Tarrazu Naše medově zpracovaná Costa Rica má perníčkové tělo, doplněné lehkou aciditkou. Kávu doporučujeme hlavně na espresso a nápoje z něj, přesto lze i při přípravě „na filtr“ vychutnat její ovocné, mírně...
ZELENÉ JABLKO • ČOKOLÁDA • SMETANA Farma: CadexaMix odrůd: Pacas/Catuai Zpracování: Fully washed (promytá)Nadmořská výška: 1400-1600 m n. m..Region/Oblast: Západní Honduras, Corquin Terroir Hondurasu je jedním z našich nejoblíbenějších. Honduras Cadexsa Oriente se vyznačuje svěže sladkým, příjemným tělem, v němž snadno vyniknou tóny jablíček a mandlí.
ZELENÉ JABLKO • ČOKOLÁDA • SMETANA Farma: CadexaMix odrůd: Pacas/Catuai Zpracování: Fully washed (promytá)Nadmořská výška: 1400-1600 m n. m..Region/Oblast: Západní Honduras, Corquin Terroir Hondurasu je jedním z našich nejoblíbenějších. Honduras Cadexsa Oriente se vyznačuje svěže sladkým, příjemným tělem, v němž snadno vyniknou tóny jablíček a mandlí.
ZELENÉ JABLKO • ČOKOLÁDA • SMETANA Farma: CadexaMix odrůd: Pacas/Catuai Zpracování: Fully washed (promytá)Nadmořská výška: 1400-1600 m n. m..Region/Oblast: Západní Honduras, Corquin Terroir Hondurasu je jedním z našich nejoblíbenějších. Honduras Cadexsa Oriente se vyznačuje svěže sladkým, příjemným tělem, v němž snadno vyniknou tóny jablíček a mandlí.
Profil: SMETANA • TROPICKÉ OVOCE Farma: La Huaca Odrůda: Caturra/Typica/BourbonZpracování: Washed Region:Provincie Jaen, vesnice La Huaca Peru La Huaca je výsledek práce kolektivu sousedících farmářů a chuť této kávy velmi věrně odráží terrorir provincie; svěží, smetanové tělo a tropické ovoce. Káva má výraznou chuť, která se příjemně snoubí s mlékem.
Profil: SMETANA • TROPICKÉ OVOCE Farma: La Huaca Odrůda: Caturra/Typica/BourbonZpracování: Washed Region:Provincie Jaen, vesnice La Huaca Peru La Huaca je výsledek práce kolektivu sousedících farmářů a chuť této kávy velmi věrně odráží terroir provincie; svěží, smetanové tělo a tropické ovoce. Káva má výraznou chuť, která se příjemně snoubí s mlékem.
Profil: SMETANA • TROPICKÉ OVOCE Farma: La Huaca Odrůda: Caturra/Typica/BourbonZpracování: Washed Region:Provincie Jaen, vesnice La Huaca Peru La Huaca je výsledek práce kolektivu sousedících farmářů a chuť této kávy velmi věrně odráží terroir provincie; svěží, smetanové tělo a tropické ovoce. Káva má výraznou chuť, která se příjemně snoubí s mlékem.
Profil: SMETANA • TROPICKÉ OVOCE Farma: La Huaca Odrůda: Caturra/Typica/BourbonZpracování: Washed Region:Provincie Jaen, vesnice La Huaca Peru La Huaca je výsledek práce kolektivu sousedících farmářů a chuť této kávy velmi věrně odráží terroir provincie; svěží, smetanové tělo a tropické ovoce. Káva má výraznou chuť, která se příjemně snoubí s mlékem.
ZELENÉ JABLKO • ČOKOLÁDA • SMETANA Farma: CadexaMix odrůd: Pacas/Catuai Zpracování: Fully washed (promytá)Nadmořská výška: 1400-1600 m n. m..Region/Oblast: Západní Honduras, Corquin Terroir Hondurasu je jedním z našich nejoblíbenějších. Honduras Cadexsa Oriente se vyznačuje svěže sladkým, příjemným tělem, v němž snadno vyniknou tóny jablíček a mandlí.
PERNÍČEK • ČOKOLÁDA • BROSKEV Farma: Finca FrailesOdrůda: CaturraZpracování: Yellow HoneyNadmořská výška: 1500 - 1600 m n m.Region/Oblast: Tarrazu Naše medově zpracovaná Costa Rica má perníčkové tělo, doplněné lehkou aciditkou. Kávu doporučujeme hlavně na espresso a nápoje z něj, přesto lze i při přípravě „na filtr“ vychutnat její ovocné, mírně...