PERNÍČEK • ČOKOLÁDA • BROSKEV Farma: Finca FrailesOdrůda: CaturraZpracování: Yellow HoneyNadmořská výška: 1500 - 1600 m n m.Region/Oblast: Tarrazu Naše medově zpracovaná Costa Rica má perníčkové tělo, doplněné lehkou aciditkou. Kávu doporučujeme hlavně na espresso a nápoje z něj, přesto lze i při přípravě „na filtr“ vychutnat její ovocné, mírně...
PERNÍČEK • ČOKOLÁDA • BROSKEV Farma: Finca FrailesOdrůda: CaturraZpracování: Yellow HoneyNadmořská výška: 1500 - 1600 m n m.Region/Oblast: Tarrazu Naše medově zpracovaná Costa Rica má perníčkové tělo, doplněné lehkou aciditkou. Kávu doporučujeme hlavně na espresso a nápoje z něj, přesto lze i při přípravě „na filtr“ vychutnat její ovocné, mírně...
PERNÍČEK • ČOKOLÁDA • BROSKEV Farma: Finca FrailesOdrůda: CaturraZpracování: Yellow HoneyNadmořská výška: 1500 - 1600 m n m.Region/Oblast: Tarrazu Naše medově zpracovaná Costa Rica má perníčkové tělo, doplněné lehkou aciditkou. Kávu doporučujeme hlavně na espresso a nápoje z něj, přesto lze i při přípravě „na filtr“ vychutnat její ovocné, mírně...
ZELENÉ JABLKO • ČOKOLÁDA • SMETANA Farma: CadexaMix odrůd: Pacas/Catuai Zpracování: Fully washed (promytá)Nadmořská výška: 1400-1600 m n. m..Region/Oblast: Západní Honduras, Corquin Terroir Hondurasu je jedním z našich nejoblíbenějších. Honduras Cadexsa Oriente se vyznačuje svěže sladkým, příjemným tělem, v němž snadno vyniknou tóny jablíček a mandlí.
ZELENÉ JABLKO • ČOKOLÁDA • SMETANA Farma: CadexaMix odrůd: Pacas/Catuai Zpracování: Fully washed (promytá)Nadmořská výška: 1400-1600 m n. m..Region/Oblast: Západní Honduras, Corquin Terroir Hondurasu je jedním z našich nejoblíbenějších. Honduras Cadexsa Oriente se vyznačuje svěže sladkým, příjemným tělem, v němž snadno vyniknou tóny jablíček a mandlí.
ZELENÉ JABLKO • ČOKOLÁDA • SMETANA Farma: CadexaMix odrůd: Pacas/Catuai Zpracování: Fully washed (promytá)Nadmořská výška: 1400-1600 m n. m..Region/Oblast: Západní Honduras, Corquin Terroir Hondurasu je jedním z našich nejoblíbenějších. Honduras Cadexsa Oriente se vyznačuje svěže sladkým, příjemným tělem, v němž snadno vyniknou tóny jablíček a mandlí.
ZELENÉ JABLKO • ČOKOLÁDA • SMETANA Farma: CadexaMix odrůd: Pacas/Catuai Zpracování: Fully washed (promytá)Nadmořská výška: 1400-1600 m n. m..Region/Oblast: Západní Honduras, Corquin Terroir Hondurasu je jedním z našich nejoblíbenějších. Honduras Cadexsa Oriente se vyznačuje svěže sladkým, příjemným tělem, v němž snadno vyniknou tóny jablíček a mandlí.
PERNÍČEK • ČOKOLÁDA • BROSKEV Farma: Finca FrailesOdrůda: CaturraZpracování: Yellow HoneyNadmořská výška: 1500 - 1600 m n m.Region/Oblast: Tarrazu Naše medově zpracovaná Costa Rica má perníčkové tělo, doplněné lehkou aciditkou. Kávu doporučujeme hlavně na espresso a nápoje z něj, přesto lze i při přípravě „na filtr“ vychutnat její ovocné, mírně...
Farma: AsoproguateOdrůda: Bourbon, Catuai, CaturraZpracování: WashedNadmořská výška: 1800-2100 m n. m.Region/Oblast: San Martín Jilotepeque, Acatenango, Chimaltenango Zelené jablko, karamel, lískový oříšek
Farma: AsoproguateOdrůda: Bourbon, Catuai, CaturraZpracování: WashedNadmořská výška: 1800-2100 m n. m.Region/Oblast: San Martín Jilotepeque, Acatenango, Chimaltenango Zelené jablko, karamel, lískový oříšek
Farma: AsoproguateOdrůda: Bourbon, Catuai, CaturraZpracování: WashedNadmořská výška: 1800-2100 m n. m.Region/Oblast: San Martín Jilotepeque, Acatenango, Chimaltenango Zelené jablko, karamel, lískový oříšek
Farma: AsoproguateOdrůda: Bourbon, Catuai, CaturraZpracování: WashedNadmořská výška: 1800-2100 m n. m.Region/Oblast: San Martín Jilotepeque, Acatenango, Chimaltenango Zelené jablko, karamel, lískový oříšek