Ke kávě si celý týden pochutnáte na dezertech a dortech z dílny Cukrářství Kejky a Lenka nato peče.
Novinky a překvapení sledujte na našem Facebooku nebo Instagramu.
Hlavní roaster Gill´s Coffee Andrea Minxová si pro Vás připravila zajímavý workshop s prohlídkou pražírny a možností napražit si svoji kávu. DOmů si navíc odnesete 250g balíček kávy dle vlastního výběru.
Rezervujte si své místo telefonicky na čísle 604 485 063. Přihlášky jsou závazné, v případě neúčasti se prosím zavčas ozvěte, ať dáme prostor náhradníkům.
Přijďte prosím 10 min před začátkem workshopu, ať nerušíte jeho start a průběh.
Baristi Honza a Radka si připravili zajímavý workshop, kde vám ukáží a nechajé vyzkoušet, jak správně připravovat kávu v chemexu, aeropressu nebo V60. Budete mít možnost také otestovat, jak stejná káva různých značek při stejné přípravě různě chutná.
Rezervujte si své místo telefonicky na čísle 604 485 063. Přihlášky jsou závazné, v případě neúčasti se prosím zavčas ozvěte, ať dáme prostor náhradníkům.
Přijďte prosím 10 min před začátkem workshopu, ať nerušíte jeho start a průběh.
Renata se s vámi podělí o své zkušenosti s cukrařinou, jak se k ní dostala, kam se za tu dobu posunula, jak vymýšlí nové, moderní a designové dezerty. A nejen to! Její skvělé dezerty budete moci ochnutnat. No a protože budete v kavárně, dáte si k nim jakoukoliv naši kávu budete chtít, samozřejmě gratis.
Rezervujte si své místo telefonicky na čísle 604 485 063. Přihlášky jsou závazné, v případě neúčasti se prosím zavčas ozvěte, ať dáme prostor náhradníkům.
Chtece se dozvědět jak a z čeho vzniká čokoláda? A z té čokolády třeba naše lanýže a bonbony? Budeme si povídat o čokoládě, ochutnávat a zkusíte si i dekoraci transfer folií na bonbon. Vše bude probíhat v kavárně, kde si můžete dát skvělou Gill´s kávu, kterou budete mít zdarma.
Rezervujte si své číslo místo telefonicky na čísle 774998375. Přihlášky jsou závazné, v případě neúčasti se prosím zavčas ozvěte, ať dáme prostor náhradníkům.
Budeme se na vás celý týden těšit! :-)
Tým Gill´s Coffee